Home Wonen 7 fashion trends voor deze zomer

7 fashion trends voor deze zomer

DELEN

Kijk jij bij het eerste lentezonnetje ook al verlangend uit naar de zomer? Wat zijn de beauty en fashion trends van dit seizoen? Van trenchcoats tot shorts en uitbundige prints, deze zomer kan alles! Wij zetten de mooiste beauty en fashion trends van deze zomer op een rijtje. Maak plaats in je kledingkast, tijd om nieuwe outfits te scoren!

  1. Shorts

Short, shorter, shortest! De bermuda short is helemaal terug van weggeweest. Combineer de bermuda short met een bijpassende blazer voor een chique look. Hou je van kort? Draag deze zomer dan hotpants. Deze kleine shorts zijn weer helemaal in.

  1. Trenchcoat

De trenchcoat is een vaste waarde op de lijst van fashiontrends van de lente. Maar ook deze zomer blijft hij populair. De trenchcoat mag zeker niet ontbreken in je garderobe. Met deze klassieker maak je elke outfit af!

  1. Nude & Nature

Nude is één van de kleuren van deze zomer. Combineer de zachte tint met zwart voor een stoer effect of met wit voor een frisse en zachte uitstraling. Ook natuurlijke kleuren zijn deze zomer helemaal in. Modeontwerpers werden geïnspireerd door het klimaat en het milieu. De tinten groen en blauw komen overal terug en doen ons dromen van de natuur.

  1. Bralette

Je blote buik mag gezien worden! Cropped tops mogen nog steeds, maar helemaal in deze zomer is de bralette. Combineer deze top met een open blouse of jasje voor een stijlvolle look. Of draag hem met een doorzichtige shirt.

  1. Seventies

Deze zomer keren we terug naar de 70’s. Pofmouwen zijn terug van weggeweest. Ook gebreide en gehaakte tops en jurken mogen uit de kast. Uit de jaren 70 keren ook de opvallende kragen terug. Combineer ze met stoere accessoires om je outfit af te maken.

  1. Polkadots en prints

Bloemen zijn al een hele tijd in en mogen ook deze zomer nog gedragen worden. Niet zo’n fan van deze print? Ook polkadots of streepjes kunnen deze zomer. Samen met de seventies komen ook de retroprints terug. Genoeg prints om helemaal te ‘shinen’.

  1. Felle kleuren & neon

Is de nude trend niets voor jou? Ga dan voor felle kleuren of neon. Koningsblauw, paars, oranje of fuchsia. Hoe feller, hoe beter! Durf jij het aan?