Home Reizen De mooiste vakantiebestemmingen voor jouw mooiste beach fotos

De mooiste vakantiebestemmingen voor jouw mooiste beach fotos

DELEN

Strandfoto’s

Waar zijn de mooiste bounty eilanden ter wereld? Een gegeven is dat een bekende online shop de foto’s van de nieuwste badmode op de Bahama’s laat maken. Maar een Duitse autofabrikant laat de auto’s weer in een kustplaats in Griekenland fotograferen vanwege de mooie lichtval.

Azië

Dat iemand vandaag de dag meer als duizend vakantiekiekjes maakt is geen uitzondering meer. Nederland heeft geen bergen, het is aantrekkelijk om van een partij rotsen een foto te maken. Of natuurlijk die selfie met een berg op de achtergrond. Nu is duizend foto’s niks na een rondreis door de Filipijnen. Daar zijn zoveel bezienswaardigheden; je blijft je ogen uitkijken. Misschien heeft de Filipijnen wel de mooiste bounty eilanden ter wereld; ook al is Azië groot en heeft het meer mooie landen.

Een hele rondreis

Eigenlijk moet je na een rondreis door de Filipijnen niet terug naar Europa vliegen. Je hebt als je in die regio bent de kans om voordelig Australië en Nieuw Zeeland te zien. Maar ook Indonesië is niet zo ver reizen vanaf de Filipijnen. En misschien zijn daar dan de mooiste eilanden en stranden ter wereld? Misschien is het mogelijk om terug naar Nederland te reizen via Hawaï, en daarna nog een tussenstop in de Haïti. Dan ben je de hele wereld rond gevlogen; dan moet je wel de kans hebben gehad om prachtige strandfoto’s te maken.

Tijd

Vaak hebben de mensen maar net die drie tot vier weken vakantie van het werk om een reisje te maken. Maar als je de tijd hebt, echt als rugzaktoerist een lange tijd kan rondreizen, dan kan je de Filipijnen als een soort van dropping houden. Je stapt daar uit het vliegtuig, en daar begint dan het avontuur. Leuk is om te proberen om ook met een schip ergens te komen. Vliegtuigen zijn toch hetzelfde; een oversteek van de Filipijnen naar Indonesië of naar Australië zal ongetwijfeld ook wel varend kunnen. De reis duurt dan alleen langer, maar je ziet meer. Tijd speelt dus een rol. Maar eiland hoppen is voor het leven, je hele leven zul je terugkijken op die prachtige reis, met veel prachtige foto’s als souvenir.