Home Gezondheid De kracht van edelstenen en kristallen: leer meer over de energie van...

De kracht van edelstenen en kristallen: leer meer over de energie van deze mineralen

DELEN

Kristallen en edelstenen hebben mystieke krachten: ze filteren negatieve energieën en neutraliseren ze, waardoor het astrale van de mens en het milieu wordt verbeterd. Er zijn vele soorten kristallen en stenen, met verschillende eigenschappen. Daarom is het belangrijk om degene te vinden die het beste bij uw behoeften past en deze altijd in de buurt te houden. U kunt het gebruiken als hanger, amulet of in uw huisdecoratie.

Nieuwsgierigheid naar kristallen en stenen:

Er is een verschil tussen kristallen en stenen. Kristallen hebben een bepaalde structuur en verschillen dus van andere mineralen. Deze structuur resulteert in een transparant element met een hoge mate van hardheid, zodat de kristallen krachten hebben die andere stenen niet hebben.

Stenen die er aantrekkelijk uitzien en resistent zijn, worden geclassificeerd als edelstenen. Edelstenen kunnen mineraal of organisch zijn (zoals bij parels) en kunnen door de mens kunstmatig worden gemaakt, maar net als kristallen hebben ze een bijzondere energetische werking.

Er zijn ook fijne (of halfedel)stenen, die doorzichtige edelstenen zijn die niet tot de groep van de edelstenen behoren. En de edelstenen, die doorzichtig en zeldzaam zijn.

Waarom zijn kristallen en edelstenen zo succesvol in holistische behandelingen?

Voor specialisten hebben alternatieve therapieën zoals kristaltherapie de belangstelling gewekt door een steeds constantere zoektocht naar professionals die in staat zijn om daadwerkelijk naar patiënten te luisteren, hun pijn, angst en verlangen te begrijpen.

Voeg daarbij een toenemende zoektocht naar niet-invasieve behandelingen die comfort bieden en de voordelen van binnenuit bevorderen, inclusief het voorkomen van toekomstige problemen. Hier is een deel van de wereldbevolking zich ervan bewust dat het lichaam niet alleen een set cellen is, maar een accumulatie van energie die ook moet worden behouden.

Er is een oneindigheid aan stenen en kristallen die in het voordeel van ons evenwicht werken, en sommige hebben zeer specifieke effecten.

Als u de effecten van kristaltherapie verder wilt verbeteren, combineer het dan met praktijken zoals Reiki, gebruik van bloemen, aromatherapie, chromotherapie, meditaties en massages, die angst, slapeloosheid en gegeneraliseerde stress kunnen verbeteren.

DELEN
Vorig artikelOp zoek naar een rolsteiger?