Home Diensten NIVVO: direct en passend

NIVVO: direct en passend

DELEN
Successful job interview

NIVVO is al meer dan tien jaar een specialist in onderwijs. Het bedrijf is in feite een soort ‘koppelbedrijf’ tussen scholen met vacatures en werkzoekende leraren. Veel scholen die tijdelijk of voor een langere periode een leraar zoeken, melden zich aan bij NIVVO. Werkzoekende leraren, of zij nou beginnend of gevorderd zijn, melden zich ook aan bij NIVVO zodat zij de vele vacatures kunnen zien die op de website staan. Op deze manier zorgt NIVVO dat scholen op een vlugge maar zorgvuldige manier worden gekoppeld aan leraren die bij hen passen.

Persoonlijke benadering

NIVVO staat bekend op haar persoonlijke benadering. Dit houdt in dat NIVVO heel erg rekening houdt met de wensen die de scholen hebben voor hun vacatures, en ook met de wensen van de werkzoekende leraren die deze vacatures te zien krijgen. Op deze manier zorgt NIVVO dat er vrijwel alleen maar passende matches worden gevonden. Zo kunnen scholen dus snel een nieuwe leraar vinden en hoeven zij niet lang met een tekort aan leraren te blijven zitten. Ook kunnen zij, als bijvoorbeeld één van hun medewerkers gedurende een langere periode afwezig is in verband met ziekte of zwangerschap, snel een vervangende pensioneerde docent zoeken. Zo hoeven de leerlingen dus niet lang zonder leraar te zitten, en zullen ze geen leerachterstand oplopen.

Veel vacatures

Omdat veel scholen zich aanmelden bij NIVVO, staan er vrijwel altijd vacatures online. De vacatures gaan over het hele land. Je hoeft dus als werkzoekende leraar niet bang te zijn dat je ver moet reizen om een passende baan te vinden. Voor alle vakken en niveau’s staan er vacatures op nivvo.nl. Voor elk type leraar is er dus werk te vinden.