Home Diensten Dozen op maat bedrukken

Dozen op maat bedrukken

DELEN

Heb jij dat ook altijd: van die verpakkingsdozen die veel te groot zijn? Als je zelf een cadeau wilt opsturen, dan is het natuurlijk handig als je je product in een verpakking kan stoppen waar het goed in past. Zo zit je er nooit meer mee dat je producten er nét niet inpassen, zodat je nog een extra verpakking moet aanschaffen; of dat de doos juist te groot is, waardoor je onnodig veel moet sjouwen en bovendien extra verzendkosten zal moeten betalen. Om deze problemen op te lossen, zal op 25 oktober 2017 een nieuwe website online komen. Op gepakt.nl kun je dozen op maat laten bedrukken.

Gepakt.nl

Op gepakt.nl kun je simpelweg invullen hoe groot de doos moet zijn die jij nodig hebt. Deze wordt dan voor je gemaakt en bij je thuisbezorgd. Als je dus van plan bent om binnenkort iets te versturen per post, of je hebt simpelweg dozen nodig voor het verhuizen of een andere reden, dan is het zeker verstandig om eens op de website te kijken. De dozen worden uiteraard verkocht tegen een uitstekende prijs en je zult dus geen spijt krijgen van je aankoop.

Gepakt.nl kan dozen in alle maten laten maken die je maar nodig kunt zijn. Uiteraard geldt meestal: hoe groter de doos, hoe hoger de prijs. Ook voor bedrijven is gepakt.nl heel handig. Een goed voorbeeld van een gelegenheid waarvoor het handig is om dozen op maat te laten maken, is het sturen van een kerstpakket naar al je medewerkers. Om karton te besparen, kun je het beste de dozen op maat laten maken. Zo ben je én goed bezig voor het milieu, én hoef je geen overbodige verzendkosten te betalen. Ideaal dus.