Home Diensten Deskfinder.nl nieuw platform voor het vinden van je kantoorruimte

Deskfinder.nl nieuw platform voor het vinden van je kantoorruimte

DELEN

Een nieuw interessant platform is gelanceerd: Deskfinder.nl. We hebben even rond gesnuffeld op de website en er zijn direct een paar dingen die opvallen. De korte tijd dat het platform nodig zal hebben om je eerste bezichtiging te kunnen faciliteren, namelijk in ongeveer 3 uur! Daarnaast zien we dat nu alleen de grote steden te vinden zijn op het platform: Amsterdam, den Haag, Utrecht en Rotterdam. Alhoewel we wel al direct een kantoor konden vinden in Eindhoven, Woerden of Alphen aan de Rijn. Waarschijnlijk zal het platform meer locaties toevoegen naarmate het groter wordt.

Zoeken van een kantoor

Als je naar de pagina gaat om een passende ruimte te vinden dan is de zoekfunctie erg fijn. Naast dat de kaart interactief mee beweegt, kan je op elk gewenste kenmerk filteren. Hierdoor heb je ook nog een snel een selectieve lijst met aanbod die echt past bij je wensen.

Onderhandelen

Daarna zijn ze nog niet klaar. Jij hoeft niet het contact te doen met de eigenaar of beheerder, dit doet Deskfinder ook. “Wij regelen de beste deal” staat er dan ook, ze zorgen voor een passend aanbod en dit kunnen ze natuurlijk ook doen, omdat ze alle contacten hebben en goed beeld van het aanbod (en vraag).

Van groot kantoor tot flexibele desk

Als we zo door het aanbod scrollen is er een divers aanbod op de website. Dus het is wat voor bedrijven met personeel maar ook voor de zzp’er die op korte termijn een nieuwe werkplek zoekt. Erg interessant platform en we zijn benieuwd of er nog meer aanbod bij gaat komen.