Home Dating De 3 grote afknappers bij online dating

De 3 grote afknappers bij online dating

DELEN

Profiel wel of niet serieus nemen

Dit eerste punt hangt wel een beetje af van de website die je gebruikt. Is het bijvoorbeeld een serieuze date website zoals Parship dan is het verstandig om het je profiel serieus in te vullen. Potentiele vrouwen of mannen kijken toch op het begin naar je profiel, is deze niet serieus ingevuld dan zullen ze je ook eerder links laten liggen voordat ze gaan reageren op je profiel. Heb je een dating website die niet perse voor serieuze relaties is bedoeld of is je instelling ook niet serieus, zal dit minder uitmaken.

Oude foto’s

Wanneer je geen leuke recente foto’s hebt zal je geneigd zijn om toch je betere oudere foto’s te gebruiken. Pas op met dit, want dit kan soms valse verwachtingen scheppen. Zeker bij factoren als haardracht en gewicht is het vaak een afknapper bij de eerste ontmoeting. Wellicht is het een idee om een keer tijd te stoppen in een paar nieuwe goede profiel foto’s, deze kun je ook voor andere media gebruiken, denk bijvoorbeeld aan je LinkedInpagina.

Passief

Hiermee bedoelen dat het afwachten om aangesproken te worden (online dan wel) niet altijd goed werkt. Daarvoor moet je wel een heel goed profiel hebben. Het werkt net als in het echt eigenlijk, wanneer je in een bar of ergens anders alleen maar passief in een hoekje zit, zal je de ware niet zomaar vinden. Ga iets doen, laat je zien, contact mensen. Zo heb je de grootste kans op een goede match.